top of page

Onze strijksters staan voor u klaar.

Na drie maanden verplicht thuiszitten popelen onze medewerksters weer om uw strijk te doen. Omwille van de veiligheidsvoorschriften laten we uw mandje twee dagen rusten vooraleer gestreken wordt. Dezelfde rusttijd passen we toe nà het strijkwerk. Voorlopig is de strijkwinkel ook nog maar met halve dagen geopend.

Bespaar jezelf tijd en breng je strijkwerk binnen in de Strijkwinkel van De Posthoorn. Onze ervaren strijksters strijken je kleding met professionele strijkmachines voor een perfect kreukvrij resultaat! Enkele dagen later haal je het weer op, netjes opgevouwen of aan kapstokken.

Betalen kan met (elektronische of papieren) dienstencheques of cash. We hanteren vaste tarieven, verrekend in minuten, of per stuk.

Openingsuren strijkwinkel:

Maandag - woensdag - vrijdag:

08u00 tot 12u30

Dinsdag - donderdag:

13u00 tot 16u30

Tel. 011 45 78 57

Recente berichten
Archief
De Posthoorn
bottom of page