top of page
posthoorn-17 (Kopie).jpg

Steun ons

De Posthoorn is een maatwerkbedrijf met als doel om tewerkstellingskansen te creëren voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt die (momenteel) geen werk kunnen vinden bij een regulier bedrijf.

Wij gaan daarom op zoek naar economische activiteiten op maat van de doelgroepwerknemers.

Via opleiding en begeleiding op de werkvloer werken wij aan persoonlijke en professionele groei zodat doorstroom naar een andere job op termijn mogelijk wordt.

Je kan onze werking steunen via een fiscaal aftrekbare gift (vanaf €40) of als vrijwilliger in een van onze afdelingen. 

Sociale economie De Posthoorn

Giften

Als maatwerkbedrijf zijn wij voor een groot deel afhankelijk van subsidies en giften om onze werking te financieren. Je kunt De Posthoorn steunen met een fiscaal aftrekbare gift. Zo help je ons om onze werking verder uit te bouwen.

 

Elke gift groter of gelijk aan € 40 (cumuleerbaar op 1 jaar) geeft recht op een belastingvermindering van het bedrag van uw gift.

Als privé persoon krijg je een belastingvermindering van 45% van het gestorte bedrag. Een gift die je privé hebt betaald is aftrekbaar in je aangifte personenbelasting. Voor vennootschappen zijn giften, tot maximum 5% van de fiscale winst, evenzeer aftrekbaar.

Geïnteresseerden kunnen een vrije bijdrage storten op rekeningnummer BE70 4523 1178 0125 met vrije mededeling "Voornaam (volledig) en Achternaam gevolgd door het woord gift" (bijvoorbeeld Marie Durand gift).

Gelieve vervolgens een e-mail te sturen naar posthoorn@swdeposthoorn.be met vermelding van je naam, voornaam, adres en bedrag van de gift. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor de opmaak van een fiscaal attest. Je ontvangt dit attest ten laatste in februari van het jaar volgend op de storting. Dit attest heb je nodig voor je aangifte personenbelasting (privé persoon) of boekhouding (vennootschappen).

Alvast bedankt voor je bijdrage!

Wil je actiever betrokken worden? Doneer je tijd​!

De Posthoorn is regelmatig op zoek naar vrijwilligers om ons team van medewerkers te versterken (vb. in de horeca tijdens de zomermaanden of bij een evenement). Wil jij je graag inzetten voor een sociale onderneming? Kan jij je hiervoor vrijmaken op weekdagen?

Neem dan contact op met onze HR-verantwoordelijke via marylene@swdeposthoorn.be of 0474/05.75.80.

De Posthoorn
bottom of page