posthoorn-17 (Kopie).jpg

Steun ons

De Posthoorn is een maatwerkbedrijf met als doel om tewerkstellingskansen te creëren voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt die (momenteel) geen werk kunnen vinden bij een regulier bedrijf.

Wij gaan daarom op zoek naar economische activiteiten op maat van de doelgroepwerknemers.

Via opleiding en begeleiding op de werkvloer werken wij aan persoonlijke en professionele groei zodat doorstroom naar een andere job op termijn mogelijk wordt.

Je kan onze werking steunen via een fiscaal aftrekbare gift (vanaf €40) of als vrijwilliger in een van onze afdelingen. 

Sociale economie De Posthoorn

Giften

Als maatwerkbedrijf zijn wij voor een groot deel afhankelijk van subsidies en giften om onze werking te financieren. Je kunt De Posthoorn steunen met een fiscaal aftrekbare gift. Zo help je ons om onze werking verder uit te bouwen en je krijgt een belastingvermindering van 45% voor elke gift vanaf €40. 

  • Een gift van €40 levert je een belastingsvoordeel van €18 op.

  • Een gift van €100 levert je een belastingsvoordeel van €45 op.

Geïnteresseerden kunnen een bijdrage storten op rekeningnummer BE70 4523 1178 0125 met vrije mededeling "Voornaam (volledig) en Achternaam gevolgd door het woord gift" (bijvoorbeeld Marie Durand gift).

Gelieve vervolgens een e-mail te sturen naar posthoorn@swdeposthoorn.be met vermelding van je naam, voornaam, adres en bedrag van de gift. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor de opmaak van een fiscaal attest. Je ontvangt dit attest ten laatste in februari van het jaar volgend op de storting. 

Alvast bedankt voor je bijdrage!

Wil je actiever betrokken worden? Doneer je tijd​!

De Posthoorn is regelmatig op zoek naar vrijwilligers om ons team van medewerkers te versterken (vb. in de horeca tijdens de zomermaanden of bij een evenement). Wil jij je graag inzetten voor een sociale onderneming? Kan jij je hiervoor vrijmaken op weekdagen?

Neem dan contact op met onze HR-verantwoordelijke via marylene@swdeposthoorn.be of 0474/05.75.80.

De Posthoorn