Ontbijt- en picknickconcert 13 september

De Posthoorn en Stad Beringen slaan de handen in elkaar. Zondag 13 september kan je op de weide van de Posthoorn genieten van een heerlijk ontbijt (8u45) of picknick (11u45), begeleid door Jef Neve op piano.

Voor elk concert kunnen maximum 200 personen deelnemen, in bubbels van 2 tot maximaal 6 personen.

Gelieve op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Een mondmaskers blijft verplicht tot je begeleid bent aan je tafel en als je je op het terrein verplaatst. Als de show gedaan is vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten. Ter plaatse zijn geen tickets verkrijgbaar. Je kan enkel een ticket in combinatie met een ontbijt-/picknickmand aankopen.

Tickets voor het ontbijt om 8u45 bestel je via deze link

http://www.ccberingen.be/e2150/ontbijtconcert-jef-neve

Tickets voor de picknick om 11u45 bestel je via deze link

http://www.ccberingen.be/e2149/picknickconcert-jef-neve

Recente berichten
Archief
De Posthoorn

Fotografie: Nele Reumers

SW De Posthoorn

Koolmijnlaan 141, 3582 Beringen

    011 45 78 50 

    011 45 78 59 

secretariaat@swdeposthoorn.be

  • Like ons op Facebook